κοινές συντονισμένες κινήσεις

θετικά κρίνουμε τις κινήσεις του νομάρχη δράμας και του βουλευτή της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ο μεν πρώτος με επιστολή του, ενώ ο δεύτερος με ερώτησή του στη βουλή, προσπάθησαν να δώσουν στο ζήτημα του νοσοκομείου δράμας και ιδιαίτερα στην "τραγική" κατάσταση, στην οποία το συγκεκριμένο έχει περιέλθει την πρέπουσα προσοχή από το αρμόδιο υπουργείο υγείας. είναι γνωστά άλλωστε εδώ και καιρό τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας, προβλήματα που δυσχεραίνουν την λειτουργία του, καθιστώντας το ανίκανο να ανταπεξέλθει σε πολλά περιστατικά.
και οι ελλείψεις δεν εντοπίζονται μόνο σε βασικά ιατρικά υλικά αλλά και σε ανθρώπινο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό...
τα προβλήματα αυτά παρόλο που είναι γνωστά για αρκετό διάστημα, οι αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες δεν προχώρησαν σε επιλυσή τους και δυστυχώς η κατάσταση με την πάροδο του χρόνου χειροτερεύει.
ήρθε η ώρα πιστεύουμε οι "παράγοντες" του τόπου να αφήσουν τα όποια μικροπολιτικά συμφέροντά τους, όλες τις γνωστές δηλώσεις εντυπωσιασμού και τις αντιπαραθέσεις τους για το ποιος είναι αρμόδιος και να ασκήσουν έντονες πιέσεις για τα καυτά θέματα του τόπου μας. σε αντίθετη περίπτωση είναι δεδομένο πως κανείς από την κεντρική εξουσία δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί!