πικρό ανέκδοτο...

είπαμε να ησυχάσουμε λιγάκι και να κατευνάσουμε την κριτική μας στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου δράμας, πρώην υπουργού μακεδονίας-θράκης, αλλά όπως φαίνεται η αναφορά στον συγκεκριμένο πολιτικό γίνεται επιτακτική έπειτα και από τις νέες του δηλώσεις...

Τη βεβαιότητα ότι ο Ελληνικός λαός θα ψηφίσει και πάλι τη Νέα Δημοκρατία όποτε και αν γίνουν οι εκλογές εξέφρασε εχθές ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης σε μία πολυπληθή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
...
Ο κ. Τζίμας αναφέρθηκε στο πλήθος έργων που κατασκεύασε ως Δήμαρχος της Δράμας αλλά και τις παρεμβάσεις τις οποίες πραγματοποίησε ως Βουλευτής και ως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης. Τόνισε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο το υψηλό αξίωμα που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κώστας Καραμανλής.
ενώ ανάμεσα στα άλλα που δήλωσε ανέφερε και το παρακάτω:
Προσπάθησα να δικαιώσω την επιλογή του Κώστα Καραμανλή αλλά και τις προσδοκίες όλων των κατοίκων του Νομού Δράμας στο πρόσωπό μου.

γιατί εμείς αυτό που βλέπουμε διαφορετικό στην πόλη μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά την πιθανή αλλαγή στο χαρακτηρισμό της ιδιότητας του στο μπαλκόνι του πολιτικού του γραφείου; και το ερώτημα παραμένει, είμαστε οι μόνοι;
όσον αφορά τις προσδοκίες των κατοίκων του νομού δράμας έχουμε την εντύπωση πως κάπου-κάποτε ακούσαμε πάλι τα ίδια...

στα λόγια πρώτοι...στο δια ταύτα τα ίδια, η στασιμότητα και νωθρότητα έχει ριζώσει πλέον στην πόλη μας. τέλος, αναφορικά με τον κόσμο που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση, θα ήθελα να αντιπαραθέσω τα λόγια του συγκεκριμένου εν ενεργεία βουλευτή με τα λόγια ενός πρώην βουλευτή, ο οποίος έστειλε και σε εμάς το άρθρο του με τίτλο: Δεν υπάρχουν ένοχοι πολιτικοί και αθώοι πολίτες!
τα συμπεράσματα δικά σας...