είστε τραγικοί....

...δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στον τόπο αυτό!
ο ορισμός του βολέματος ξεκινάει από ψηλά...
ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοια προσπάθεια συγκάλυψης των πολιτικών ευθυνών και καταπάτησης του ελληνικού Συντάγματος...
ξεκίνησε με τη νοθεία κατά τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος και μάλιστα δύο φορές...
συνεχίστηκε με την αποχώρηση από τη βουλή της κυβερνητικής πλειοψηφίας και μάλιστα τρεις φορές με απώτερο σκοπό να μη συνεχιστούν οι διαδικασίες και να προστατευθούν βουλευτές των σκανδάλων (Ρουσόπουλοι, Βουλγαράκηδες κτλ)...
τελειώνει με τη χθεσινή απόφαση, που εισηγήθηκε ο Παυλόπουλος(συνταγματολόγος δηλώνει στο επάγγελμα), με την οποία κλείνει οριστικά η σύνοδος της βουλής, πράγμα που πρακτικά σημαίνει παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών υπουργών για την περίοδο 2004-2007...πλέον και να βρεθούν ποινικές ευθύνες θα είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου διότι θα έχει καταστεί ανούσια η περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων από τη στιγμή που εάν και οποιοσδήποτε κατηγορηθεί για αξιόποινη πράξη, δε θα υπάρχει η δυνατότητα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη!

είναι ανίκανοι, φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου και αποφασίζουν με βάση τι βολεύει περισσότερο για την παραμονή τους στην εξουσία!

και μέσα στο γενικότερο ΜΠΑΧΑΛΟ έχουμε και τη συνέχεια μιας απεγνωσμένης προσπάθειας του μαργαρίτη τζίμα να παραμείνει στην επικαιρότητα, να ακούγεται το όνομά του, να φαίνεται ρε παιδί μου ότι "δουλεύει" ο άνθρωπος, ότι κάνει κάτι τελοσπάντων για τον τόπο του...για αυτόν τον τόπο που τόσα χρόνια παραμάνει στάσιμος και οδηγείται ολοένα και περισσότερο στην παρακμή! μας βομβαρδίζει λοιπόν με δηλώσεις, με συνεντεύξεις, με οτιδηποτε θεωρείται πρόσφορο με στόχο την πολιτική του ανάκαμψη από την κατρακύλα.
όμως εάν γυρίσετε λίγο πίσω το χρόνο θα δείτε παρόμοιες δηλώσεις και άρθρα του για τα ίδια πράγματα, πάντα βεβαίως με τις γνωστές τακτικές υπερ-διαφήμισης του "έργου" του! το αποτέλεσμα από τότε; ένα απόλυτο μηδενικό! δε χρειάζεται να ψάξετε ιδιαίτερα καθώς στο συμπέρασμα αυτό πρόκειται να καταλήξετε και εάν κοιτάξετε γύρω σας, κοιτάξετε την πόλη μας, που βρισκόταν και πως έχει καταντήσει μετά από τόσα χρόνια, καθοδηγούμενη από τους ίδιους...πράγματι ο κόσμος δε ξεχνά μαργαρίτη τζίμα και αυτή τη φορά θα μείνεις εκτός βουλής...