απελπιστική η κατάσταση

κατάσταση απελπισίας επικρατεί στο γενικό νοσοκομείο δράμας το οποίο όπως φαίνεται από τα πράγματα οδεύει προς μετατροπή του σε κέντρο υγείας...!
είναι γνωστά τα παλαιότερα γεγονότα με τις μεγάλες έλλειψεις αναγκαίου προσωπικού για την υποστήριξη όλων των τομέων του, τις τεράστιες ελλείψεις σε απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό, πράγμα που δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματική και ουσιαστική περίθαλψη που παρέχεται από αυτό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μεγάλου μέρους του προσωπικού του.
όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από αλλεπάλληλα νεότερα δημοσιεύματα με το πιο πρόσφατο αυτό στην τοπική εφημερίδα ΗΧΩ, σύμφωνα με το οποίο νοσηλευόμενος υπέστη ξυλοδαρμό μέσα στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών(!) και όλα αυτά ενώ το νοσοκομείο διαθέτει άτομα εκπαιδευμένα για την ασφάλειά του, αν και έχουν τοποθετηθεί σε λάθος θέσεις.
το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου με ακόμη μία ανακοίνωσή του και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, ζητά την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων, την ένταξη όλου του προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα αλλά και τον διπλασιασμό και αύξηση των κονδυλίων υπερωριών.
ας ελπίζουμε να σταματήσουν να ταλανίζουν τα προβλήματα μια τόσο σοβαρή δημόσια υπηρεσία όπως είναι το νοσοκομείο, πράγμα που θα επιτευχθεί μόνο με παροχή κονδυλίων και σωστή διαχείρισή τους, ας ελπίσουμε οι προσωπικές φιλοδοξίες πολλών στο νοσοκομείο αλλά και σε όλες τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες να παραμερισθούν μπροστά στο κοινό όφελος, ας ελπίσουμε να μην συνεχίσουν να μένουν στα λόγια όλα τα προηγούμενα και να υλοποιηθούν γιατί τα έχει ανάγκη ο τόπος μας!